Vouchers & Gift Cards

Για την ξενοδοχειακή επιχείρησή σας, τα digital Vouchers είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Ψηφιακά Κουπόνια & Δωροκάρτες

Η πλατφόρμα μας δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη στη χρήση. Δημιουργήστε εμπνευσμένες προσφορές και ξεκινήστε ισχυρές διαφημιστικές καμπάνιες. Ρομαντικά πακέτα; Δωρεάν περιηγήσεις με κάθε κράτηση άνω των 5 διανυκτερεύσεων;  Ένα κουπόνι για δωρεάν κάρτα spa με την επόμενη κράτηση; Με τα e-Vouchers προσελκύετε ολοένα και περισσότερους πελάτες.

01

Τι είναι τα Digital e-Vouchers ;

Τα Digital e-Vouchers είναι με λίγα λόγια, η αγορά δωματίων / υπηρεσιών χωρίς την ανάγκη δεσμευτικών ημερομηνιών. Τα κουπόνια δώρου εκδίδονται σύμφωνα με την αναγραφόμενη τιμή που επιλέγεται κατά την αγορά, ενώ η αξία του κάθε κουπονιού είναι συνήθως μεγαλύτερη δίνοντας πλεονέκτημα στον ταξιδιώτη. Τα κουπόνια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πληρωμή για διανυκτερεύσεις, πρωινό, μεσημεριανό, spa, gifts from the souvenir shop, δώρο γενεθλίων ή επετείου, δωροκάρτες σε τρίτα πρόσωπα ή οτιδήποτε άλλο.

02

Πώς Λειτουργεί;

Η βάση του προγράμματος «Spend less, Travel more, Come to Life» είναι ότι αυτό το ξενοδοχειακό κουπόνι (e – Voucher) θα πωληθεί τώρα στον ταξιδιώτη για 100€ (ενδεικτικό ποσό) και θα έχει μεγαλύτερη αξία (πχ 130€) και θα ξεκινά να ισχύει μετά την περίοδο 60 ημερών (ενδεικτική ημερομηνία) και για διάρκεια ανάμεσα σε 12-24 μήνες μετά την αγορά. Τους κανόνες τους φτιάχνετε εσείς! Καθορίζετε ανάλογα με τη στρατηγική σας τυχόν λήξεις, ημερομηνίες αποκλεισμού, περιορισμούς κλπ.

 

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 τρόπους χρήσης:

 

1.e-Voucher για προσωπική χρήση.
2.Gift card (δωροκάρτα) σε τρίτους.


Οι δυνατότητες αγοράς πολλαπλών η μεμονωμένων e-vouchers μπορούν να ολοκληρωθούν με 3 κύριους τρόπους πληρωμής (paypal, credit card, bank transfer), για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.  Δεν υπάρχει καμία προμήθεια για εμάς το 100% των κερδών ανήκει σε εσάς!

03

Τι παραπάνω κερδίζετε εσείς;

Άμεσα έσοδα. Λόγω συνθηκών, είναι σημαντικό τα έσοδα σας να μην παγώσουν εντελώς, καθώς έχετε ήδη επενδύσει χρήματα και χρόνο στη μακροχρόνια στρατηγική σας. Μία προσωρινή κατάσταση δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο σε αυτή. Σχέση εμπιστοσύνης με τους λάτρεις των ταξιδιών. Θα δημιουργήστε μια πιο προσωπική σχέση που θα συμβάλει σημαντικά στο loyalty program του brand σας καθώς ακολουθείτε τη νέα τάση αγορών.

 

Θα συνεχίσετε να είστε ενεργοί διαδικτυακά, προσθέτοντας νέες, πρακτικές συμβουλές στην ιστοσελίδα σας, γεγονός που θα ενισχύσει την παρουσία σας στο ίντερνετ. Θα έχετε κάποια σίγουρη πελατεία για το επόμενο διάστημα. Μπορείτε να αυξήσετε το χρονικό όριο εξαργύρωσης των κουπονιών όσο θέλετε – μπορείτε για παράδειγμα να δώσετε χρονικό περιθώριο 2 ετών. Έτσι, θα γνωρίζετε ήδη από σήμερα, ένα δείγμα της κίνησης που θα έχετε μελλοντικά. Ασφάλεια συναλλαγών. Σε κάθε αγορά τα χρήματα μπαίνουν απευθείας στον προσωπικό σας λογαριασμό. Δεν υπάρχουν κρυφές προμήθειες, άρα μεγαλύτερο κέρδος για εσάς.

Πως λειτουργούν;

Είναι απλό! Τη στιγμή που ένας επισκέπτης αγοράζει ένα e-Voucher από τον ιστότοπό σας, λαμβάνει απευθείας στο e-mail του ένα κομψό κουπόνι κωδικού με την αξία της αγοράς, σύμφωνα με την προσφορά που έχει επιλέξει κατά την αγορά.

Θα αυξήσει τις online κρατήσεις σας, άμεσα

Λόγω συνθηκών, είναι σημαντικό τα έσοδα σας να μην παγώσουν εντελώς, καθώς έχετε ήδη επενδύσει χρήματα και χρόνο στη μακροχρόνια στρατηγική σας. Μία προσωρινή κατάσταση, δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο σε αυτή.

Ενισχυμένη παρουσία στο διαδίκτυο

Διαδικτυακά θα συνεχίσετε να είστε ενεργοί προσθέτοντας νέες, πρακτικές συμβουλές στην ιστοσελίδα σας. Οι σελίδες της AboutHotelier.com τηρούν πάντα όλες τις σωστές πρακτικές ώστε να είναι seo-friendly.

Εγγυημένη μελλοντική πρόβλεψή

Μπορείτε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο εξαργύρωσης των e-Voucher όπως εσείς θέλετε, ορίζοντας προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης. Έτσι θα γνωρίζετε ήδη από σήμερα, μία πρόβλεψη της κίνησης που θα έχετε μελλοντικά.

Σχέση εμπιστοσύνης με τους ταξιδιώτες

Θα δημιουργήστε μια πιο προσωπική σχέση που θα συμβάλει σημαντικά στο loyalty program της στρατηγικής σας.Θα αποκτήσετε επίσης πρόσβαση σε περισσότερα email, που μπορείτε να εντάξετε στα newsletters σας.

Τι κερδίζουν οι ταξιδιώτες;

Για την ξενοδοχειακή επιχείρησή σας, τα digital Vouchers είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Με τα Vouchers, θα ενισχύσετε την ανυπομονησία των μελλοντικών ταξιδιωτών να επισκεφθούν την τοποθεσία σας δίνοντας τους την επιλογή να κάνουν μία κράτηση σήμερα σε εσάς, χωρίς όμως να υπάρχει ο περιορισμός μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας εξαργύρωσης.

Χριστούγεννα, γενέθλια, επέτειος, ευχαριστήριο δώρο, προαγωγή… Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από την πλατφόρμα δώρων την προσφορά που τους ταιριάζει και να κάνουν το ιδανικό δώρο.
Ανάλογα τις πολιτικές και τις προσφορές σας, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μπορούν να κερδίσουν μία έκπτωση που δε θα μπορούν να προσπεράσουν. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε το e- Voucher να πωληθεί τώρα για 100€ (ενδεικτικό ποσό) και να έχει αξία 130€ μετά την περίοδο 60 ημερών (ενδεικτική ημερομηνία).

Voucher e-shop για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας

Η βάση του προγράμματος digital e-Vouchers by AboutHotelier.com είναι η αγορά δωματίων/ υπηρεσιών χωρίς την ανάγκη δεσμευτικών ημερομηνιών. Τους κανόνες τους φτιάχνετε εσείς. Καθορίζετε ανάλογα τη στρατηγική σας τυχόν λήξεις, ημερομηνίες αποκλεισμού, περιορισμούς κλπ

Κάντε ένα μοναδικό δώρο.

Κάθε δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερες από μια διαμονή, ανοίγοντας έναν κόσμο ευκαιριών για ανακάλυψη.

> Κάντε την επιλογή σας!

Επιλέξτε ένα ποσό – €50, €100, €150 για να κερδίσετε επιπλέον αξία διαμονής. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, τα αγαπημένας πρόσωπα θα λάβουν email με το Gift e-voucher.

> Δωρίστε το στους αγαπημένους σας!
Στείλτε τον κωδικό στους φίλους σας και φτιάξτε τους τη μέρα. Τόσο εύκολα!

Έχετε ερωτήσεις;

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία αν έχετε απορίες. Ειδάλλως δείτε εδώ τις πιο συχνές
ερωτήσεις σας για να βρείτε εύκολα την απάντηση σε οτιδήποτε χρειάζεστε.
Με e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του παραλήπτη.
Για όσο διάστημα ορίσετε εσείς!

Τα Vouchers μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πληρωμή για διανυκτερεύσεις, πρωινό, μεσημεριανό, spa, gifts from the souvenir shop ή οτιδήποτε άλλο.

Ο ταξιδιώτης θα λάβει έναν μοναδικό κωδικό που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στη μηχανή κρατήσεων σας, ή μπορεί να τον εκτυπώσει και να τον δώσει στη ρεσεψιον αν πρόκειται για κράτηση μέσω τηλεφώνου/e-mail/walk-in… Οι πολιτικές μπορούν να οριστούν από εσάς. Ο μοναδικός κωδικός, δε γίνεται να χρησιμοποιηθεί 2 φορές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των Vouchers, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Απολύτως. Μπορούν να συμμετέχουν ξενοδοχεία από κάθε ήπειρο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία ιστοσελίδα.
Ναι, φυσικά. Όλες η σελίδες που φτιάχνει η AboutHotelier.com είναι προσεγμένες αρκετά ώστε να είναι SEO-friendly. Αν χρειάζεστε βοήθεια για περισσότερη προώθηση και διαφήμιση, μπορούμε να προχωρήσουμε με διάφορες τεχνικές. Ενημερώστε μας σχετικά.
Η πρωτοβουλία αυτή βοηθά το ξενοδοχείο σας να έχει μία πηγή εσόδων τώρα που είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Το 100% των κερδών ανήκει σε εσάς.
Μεταβείτε στο Τιμές > Επικοινωνία από το μενού και επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.
Μεταβείτε στο Τιμές > Επικοινωνία από το μενού και επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.
Δεν υπάρχει προμήθεια. Το 100% των κερδών μεταφέρεται απευθείας στο ξενοδοχείο.

Συστάσεις Προϊόντων

Οι πελάτες μας συνδυάζουν το πρόγραμμα Digital Hotel e-Voucher
με αυτές τις λύσεις για εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

E-mail Marketing Automation Tool

Κάντε την καμπάνια του ξενοδοχείου σας αποτελεσματική προσαρμόζοντας το. Χρησιμοποιήστε τα κομψά και επαγγελματικά πρότυπα email της Abouthotelier.com και αυξήστε την πελατειακή βάση σας.

PMS - Λογισμικό Διαχείρισης Ξενοδοχείων

Πηγαίντε τη διαχείριση του ξενοδοχείου σας στο επόμενο επίπεδο. Το Room Rack Cloud PMS καλύπτει όλες τις πτυχές των αναγκών του – όλα σε μια φιλική προς το χρήστη γραφική οθόνη.

Price Check Widget & Review Monitor

Οι ταξιδιώτες θέλουν την καλύτερη τιμή. Εσείς την παρέχετε. Γιατί δε βελτιώνονται τα έσοδά σας; Δεν είναι πλέον μυστικό. Το RateStrip Widget Check Price βοηθά στην αύξηση των άμεσων κρατήσεων – έως και 54%.

Ζητήστε Demo

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
σύντομα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.


    Ratestrip Price Check Widget & Hotel Manager Platform

    Είστε έτοιμοι για αύξηση των απευθείας κρατήσεων και μεγιστοποίηση
    του κέρδους σας; Η Abouthotelier σας περιμένει! Γίνετε μέλος της ομάδας
    μας σήμερα και ενισχύστε τη διαδικτυακή σας εικόνα!