Ratestrip Price Check Widget για digital agencies

Αποκτήστε πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία που αυξάνουν τις direct κρατήσεις ξενοδοχείων χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες σας!

Έξυπνα εργαλεία διαχείρισης που θα
ενισχύσουν τα καταλύματα σας.

Διαχειριστείτε τους πελάτες σας εύκολα χρησιμοποιώντας το Ratestrip και τη Hotel Manager
Platform. Ενσωματώστε στις ιστοσελίδες σας έξυπνες λειτουργίες που θα αυξήσουν τις απευθείας
κρατήσεις και θα φέρουν περισσότερα κέρδη.

Mini Price Comparison (Overview Price Comparison)

Το Mini Price Comparison Widget ή Overview Price Comparison Widget είναι ένα πρώτο overview όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη σύγκριση μεταξύ των τιμών (direct price & κανάλια) αλλά και το σύνολο της βαθμολογίας σας που έχετε στα κανάλια, δηλαδή τις σημαντικότερες πληροφορίες που χρειάζονται.

Price Comparison

Με το εργαλείο Price Check Widget oι επισκέπτες συγκρίνουν την official τιμή σας με τις υπόλοιπες διαθέσιμες τιμές που υπάρχουν στα κανάλια. Έτσι, χωρίς να φύγουν από τη σελίδα σας, βλέπουν ότι η τιμή που προσφέρετε είναι η καλύτερη τιμή που μπορούν να βρουν Online.

Κριτικές & Βαθμολογία

Πολλοί ταξιδιώτες επισκέπτονται τα ΟΤΑs και metasearch κανάλια για να δουν νέες ή παλαιότερες κριτικές. Με το Ratestrip μπορείτε να εμφανίσετε στην ιστοσελίδα σας κριτικές και βαθμολογίες περιορίζοντας τα αρνητικά αποτελέσματα δίνοντας σαφή και χρήσιμη εικόνα στους επισκέπτες σας.

Parity Alerts & Reports

Το κλειδί για υψηλότερα έσοδα στο ξενοδοχείο σας είναι η παρακολούθηση τιμών των OTAs. Με την υπηρεσία Parity Alerts & Reports ενημερώνεστε όταν ένα κανάλι πουλάει φθηνότερα από εσάς, έτσι ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο.

Price Tracking

Μερικές φορές οι επισκέπτες απλώς περιπλανιούνται χωρίς να είναι πραγματικά έτοιμοι για να κάνουν κράτηση. Με τη λειτουργία Price Tracking (παρακολούθησης τιμών) ενημερώνονται αυτόματα αν η τιμή σας μειώθηκε, ενώ ταυτόχρονα έχετε πρόσβαση στο email τους, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη καμπάνια σας.

Προσωποποιημένα Web Notifications

Δημιουργήστε δυναμικά notifications επιλέγοντας μέσα από ένα μεγάλο εύρος έτοιμων σχεδιαστικών που σας παρέχει η πλατφόρμα μας. Εμφανίστε με έξυπνο τρόπο και σε κομβικά σημεία της ιστοσελίδας σας τις πληροφορίες που θέλετε να δουν οι επισκέπτες.

Pop Up & Exit Pop Up

Εμφανίστε στην ιστοσελίδα σας έξυπνα - μοντέρνα pop ups ή exit messages επιλέγοντας ανάμεσα σε δυναμικά, έτοιμα templates που υπάρχουν στην πλατφόρμα. Επιπλέον, μπορείτε να παρουσιάστε στην ιστοσελίδα σας πρόσφορες που έχετε ορίσει στη μηχανή κράτησης που χρησιμοποιείτε.

Live Chat

Το chatting έχει πολύ σημαντική επιρροή στην εμπειρία του χρήστη. Ενεργοποιήστε το Live Chat στη σελίδα σας για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με τους πελάτες σας! Δημιουργήστε διαφορετικούς operators (χρήστες), δείτε το ιστορικό των επισκεπτών σας και συγκεντρώστε όλες τις προσωπικές τους πληροφορίες.

Booking Engine Offers

Ενσωματώστε στην ιστοσελίδα σας τις προσφορές που υπάρχουν διαθέσιμες στη μηχανή κράτησης. Προωθήστε έτσι τις προσφορές σας ακόμα και στους επισκέπτες που ίσως δεν έφταναν στη σελίδα αυτή.

Vouchers & Gift Cards

Τα Digital e-Vouchers είναι η αγορά δωματίων / υπηρεσιών χωρίς την ανάγκη δεσμευτικών ημερομηνιών. Τα κουπόνια εκδίδονται σύμφωνα με την αναγραφόμενη τιμή, ενώ η αξία τους είναι συνήθως μεγαλύτερη δίνοντας πλεονέκτημα στον ταξιδιώτη. Είναι επίσης το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας!

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

Η εταιρεία μας με χρόνια εμπειρίας στον τουριστικό κλάδο προσφέρει πρωτοπόρα εργαλεία
στον τομέα του digital. Δημιουργούμε με τους συνεργάτες μας μακροχρόνιες σχέσεις
εμπιστοσύνης που βασίζονται στην ειλικρίνεια και στην αμοιβαία υποστήριξη.

Hotel Manger Platform

Στην εύχρηστη Hotel Manger Platform θα δείτε σημαντικά στατιστικά στοιχεία, αποκτώντας μια συνολική εικόνα απόδοσης του εργαλείου

Μεγιστοποίηση κέρδους

Το Ratestrip αυξάνει αποδεδειγμένα τις απευθείας κρατήσεις των καταλυμάτων μέχρι και 54%, κάτι που το κάνει το ιδανικό εργαλείο.

Συμβατότητα με όλες τις συσκευές

Η Hotel Manager Platform είναι απόλυτα συμβατά με όλες τις συσκευές, ώστε να τη χρησιμοποιείτε πλήρως απ’ όπου και αν βρίσκεστε.

Πλήρες support

Η εταιρεία μας προσφέρει πλήρες support και επιλύει όλα τα αιτήματα ή απορίες στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Κατάλληλη εκπαίδευση

Με την έναρξη της συνεργασίας μας σας εκπαιδεύουμε ώστε να επωφεληθείτε πλήρως από της δυνατότητες του εργαλείου μας.

Συνεχής εξέλιξη & updates

Βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας με updates και βελτιώσεις ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ratestrip Price Check Widget & Hotel Manager Platform

Είστε έτοιμοι για αύξηση των απευθείας κρατήσεων και μεγιστοποίηση
του κέρδους σας; Η Abouthotelier σας περιμένει! Γίνετε μέλος της ομάδας
μας σήμερα και ενισχύστε τη διαδικτυακή σας εικόνα!