Price Comparison Tool

Το Ratestrip είναι ένα σύγχρονο Price Comparison Widget εργαλείο το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε ιστοσελίδα ξενοδοχείου η οποιουδήποτε άλλου καταλύματος. Στόχος είναι να δουν οι επισκέπτες τη σύγκριση τιμών αλλά και ότι άλλες πληροφορίες χρειάζονται για να αυξηθούν τα direct bookings.

Γιατί να επιλέξετε το Ratestrip
για το ξενοδοχείο σας

Το Ratestrip είναι ένα εργαλείο που έχει βοηθήσει εκατοντάδες ξενοδοχεία να ενισχύσουν
τις direct κρατήσεις τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες
λειτουργίες για να επιτευχθεί αυτό με συνεχείς βελτιώσεις και updates.

100% παραμετροποίηση

Όλα τα πεδία του Ratestrip είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα ώστε να ενσωματώνεται αρμονικά στο στυλ της ιστοσελίδας σας.

Mobile friendly

Το Ratestrip εμφανίζεται άριστα και από κινητό, αναδεικνύει την ιστοσελίδα σας χωρίς να εμποδίζει την πλοήγηση των χρηστών.

Real time αποτελέσματα

Οι τιμές του Ratestrip ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες σας ακριβή αποτελέσματα.

Εύκολη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση του Ratestrip είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να ενσωματωθεί ο κώδικας στη σελίδα σας.

Αυξήστε τις direct κρατήσεις
σας έως και 54%

Εμφανίστε τις official τιμές σας με τον πιο ελκυστικό τρόπο,
πείστε τους επισκέπτες σας να κάνουν απευθείας κράτηση και
αυξήστε το conversion rate του ξενοδοχείου σας!

calendar-widget-1

Price comparison Tool

Το Price Comparison Tool κάνει άμεση σύγκριση μεταξύ της official τιμής σας και των τιμών που διαθέτετε στα κανάλια. Οι επισκέπτες σας βλέπουν ότι προσφέρετε την πιο συμφέρουσα τιμή και αυξάνετε τις πιθανότητες να ολοκληρώσουν μια απευθείας κράτηση από την ιστοσελίδα σας.

Review Monitor

Πολλοί επισκέπτες αναζητούν στα κανάλια παλαιότερες βαθμολογίες και κριτικές προσπαθώντας να σχηματίσουν εικόνα για το κατάλυμα. Το Ratestrip σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε σχόλια από Booking, Expedia, Hotels, TripAdvisor & Google και να ελέγχετε ποια σχόλια θα φαίνονται για να έχετε τον πλήρη έλεγχο.

reviews_monitor
pricecomparison2

Ολοκλήρωση κράτησης μέσα στην ιστοσελίδα

Το Ratestrip δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της κράτησης μέσα στην ιστοσελίδα σας χωρίς να χρειαστεί να φύγουν καθόλου από αυτή. Αφού επιλέξουν το δωμάτιο που επιθυμούν, εμφανίζονται τα σχετικά πεδία όπου μπορούν να καταγράψουν τα στοιχεία τους και να ολοκληρώσουν την κράτηση. Έτσι διευκολύνεται ακόμα περισσότερο η πλοήγηση τους.

Προσωποποιημένα Web Notifications 

Ενσωματώστε προσωποποιημένα web notifications για να προωθήσετε προσφορές και υπηρεσίες στο κοινό σας ή να εμφανίσετε μηνύματα με βάση τη δραστηριότητα των επισκεπτών (πχ πότε έγινε η τελευταία κράτηση). Υπάρχει πληθώρα εικαστικών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας.

notifications (1)
Screenshot_9

Έξυπνα Pop Ups & Exit Pop Ups

Ενεργοποιήστε κάποιο Pop Up που θα εμφανίζεται στο κέντρο της οθόνης σας και σιγουρευτείτε ότι οι επισκέπτες σας θα δουν τις πιο σημαντικές πληροφορίες, ή κάποιο Exit Pop Up με μια δελεαστική προσφορά για να ενισχύσετε τη μηχανή κράτησης.

Parity Alert Reports

Πλήρης καταγραφή disparities και έλεγχος online τιμών

Οι τιμές που προσφέρετε online (στη μηχανή κράτησης και στα κανάλια) παίζουν τεράστιο ρόλο στο αν ένας επισκέπτης θα κάνει απευθείας κράτηση ή όχι. Αν για παράδειγμα η τιμή της Booking είναι χαμηλότερη από την official τιμή σας το πιθανότερο είναι να κάνει κράτηση από εκεί. Το Ratestrip σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πλήρη έλεγχο των online τιμών σας για να αποφύγετε οποιαδήποτε απώλεια κερδών.

Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε για πιθανά disparities με τα Parity Alert Reports. Ενημερώνεστε αυτόματα με email κάθε φορά που το σύστημα αναγνωρίσει ότι η τιμή σε κάποιο κανάλι είναι χαμηλότερη από την official, ώστε να την αλλάξετε αν το επιθυμείτε. Ταυτόχρονα, κρύβεται στο Ratestrip η τιμή του συγκεκριμένου καναλιού ώστε οι επισκέπτες να μη χρειαστεί να αποχωρήσουν από τη σελίδα σας.

Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Parity Timeline, ώστε να λαμβάνετε αναλυτικό report για τις τιμές των καναλιών με βάση τις ημερομηνίες που έχετε ορίσει. Γλυτώνετε έτσι πολύτιμο χρόνο και είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις τιμές που διατίθενται online και να κάνετε τυχόν διορθώσεις για να παραμένει η ιστοσελίδα σας πάντα η πιο συμφέρουσα επιλογή για τον επισκέπτη.

Βελτιώστε τη σχέση με τους επισκέπτες σας

Το Ratestrip βελτιώνει τη σχέση με τους επισκέπτες σας καθώς βλέπουν άμεσα όσες πληροφορίες χρειάζονται πριν ολοκληρώσουν την κράτηση τους.

Σχέση εμπιστοσύνης

Δείξτε ότι η ιστοσελίδας σας είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή και δημιουργήστε σχέση εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες σας.

Ενίσχυση brand name

Χρησιμοποιώντας μοντέρνα εργαλεία όπως το Ratestrip ενισχύετε το brand name και τη φήμη του ξενοδοχείου σας.

Σύνδεση με social media

Ενσωματώστε στο Ratestrip όλα τα social media σας, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες σας να σας ακολουθήσουν σε αυτά.

Ειδικές παροχές

Δείξτε τι παροχές προσφέρετε για όσους κάνουν απευθείας κράτηση για να τους προσελκύσετε ακόμα περισσότερο.

Ratestrip Price Check Widget & Hotel Manager Platform

Είστε έτοιμοι για αύξηση των απευθείας κρατήσεων και μεγιστοποίηση
του κέρδους σας; Η Abouthotelier σας περιμένει! Γίνετε μέλος της ομάδας
μας σήμερα και ενισχύστε τη διαδικτυακή σας εικόνα!