Συχνές ερωτήσεις πελατών

Το Ratestrip προσαρμόζεται πλήρως στην ιστοσελίδα κάθε ξενοδοχείου και αυξάνει τις πωλήσεις, εμφανίζοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι επισκέπτες πριν ολοκληρώσουν μια απευθείας κράτηση. Με την ενεργοποίηση του Ratestrip αποκτάτε πρόσβαση στη Hotel Manager Platform όπου βλέπετε χρήσιμα στατιστικά για την απόδοση του εργαλείου και της ιστοσελίδας σας.

Συχνές ερωτήσεις

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μέχρι τότε δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας.

Βάση στατιστικών στοιχείων, το Ratestrip μπορεί να αυξήσει τις απευθείας κρατήσεις σας έως και 54%. Φυσικά, αυτό το ποσοστό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως τις τιμές σας, τα minimum stays, τυχόν προσφορές που προσφέρετε. Τι σίγουρο είναι μέσω του Ratestrip ο επισκέπτης μπορεί να δει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να κάνει την κράτηση του.

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Το Ratestrip μπορεί να λειτουργήσει σωστά για το κατάλυμα σας είτε έχετε channel manager είτε όχι.

Ναι, μπορείτε. Δημιουργούμε ένα Multi property Ratestrip ώστε να δουν οι επισκέπτες όλα τα ξενοδοχεία και αφού επιλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει, να συγκρίνουν όλες τις διαθέσιμες online τιμές καθώς και να δουν όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες για το ξενοδοχείο αυτό.

Φυσικά! Η εφαρμογή Ratestrip είναι συμβατή με όλες τις συσκευές (desktop, tablet & mobile) και προσαρμόζεται ανάλογα ώστε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την ιστοσελίδα σας και τις τιμές σας.

Ναι! Το Ratestrip μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, ανεξάρτητα με τη δομή της και με το αν είναι custom ή όχι. Και φυσικά κάθε φόρα που ενεργοποιείται κάποιο νέο Ratestrip το τεχνικό μας τμήμα κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους για να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Ναι. Μπορείτε να έχετε μία δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών ώστε να δείτε τις δυνατότητες του εργαλείου live στην ιστοσελίδα σας.

Υπάρχει σχετική ρύθμιση ώστε να κρύβονται αυτόματα οι τιμές των καναλιών αν είναι χαμηλότερες από την official τιμή σας ώστε οι επισκέπτες σας να βλέπουν πάντα ότι είστε η πιο συμφέρουσα επιλογή.

Το price tracking είναι μία έξυπνη λειτουργία που ενημερώνει τους επισκέπτες σας αν η τιμή σας μειώθηκε. Ο επισκέπτης επιλέγει τις ημερομηνίες που τον ενδιαφέρουν, εισάγει το email του και λαμβάνει ενημέρωση αν η τιμή μειωθεί. Ταυτόχρονα έχετε και εσείς πρόσβαση στο email του επισκέπτη ώστε να το χρησιμοποιήσετε στην επόμενη καμπάνια σας.

Φυσικά! Μέσω του Ratestrip μπορούμε να συνδέσουμε τις προσφορές που υπάρχουν στη μηχανή κράτησης ώστε να εμφανιστούν στην ιστοσελίδα σας για να τις δουν οι επισκέπτες σας άμεσα.

Ναι, μπορείτε. Μέσω του Ratestrip μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα notifications για να προωθήσετε παροχές ή υπηρεσίες που προσφέρετε. Είναι πλήρως επεξεργάσιμα καθώς μπορείτε να επιλέξετε το εικαστικό ακριβώς όπως επιθυμείτε.

Ναι! Μπορείτε να δημιουργήσετε Pop Ups που θα εμφανίζονται μόλις μπει κάποιος επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να τα κάνετε πιο προσωποποιημένα επιλέγοντας ποιοι επισκέπτες τα βλέπουν.  

Ναι. Υπάρχει δυνατότητα να λαμβάνετε ένα ενημερωτικό email κάθε φορά που για κάποιο λόγο οι τιμές στα κανάλια είναι χαμηλότερες από την official τιμή σας.

Ναι. Το Ratestrip μπορεί να συνδεθεί με ένα εύχρηστο Chat για να επικοινωνείτε γρήγορα με τους επισκέπτες σας. Λειτουργεί με δύο τρόπους, είτε Live chat (συνομιλία σε πραγματικό χρόνο) ή MessengerChabot (σύνδεση με το Facebook Messenger), για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε.

Με την ενεργοποίηση του Ratestrip στην ιστοσελίδα σας έχετε πρόσβαση στη Hotel Manger πλατφόρμα, όπου μπορείτε να δείτε χρήσιμα στατιστικά για το εργαλείο αλλά και το site σας. Μπορείτε να δείτε στατιστικά για τις κρατήσεις που έγιναν από το Ratestrip, την επισκεψιμοτότητα της σελίδα σας, το κοινό σας ανά χώρα και πολλά άλλα.

Ναι. Μέσω των ρυθμίσεων επιλέγουμε τα κανάλια από τα οποία θέλουμε να εμφανίζονται βαθμολογίες και σχόλια πάνω στο Ratestrip. Για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο μπορούμε να ορίσουμε να κρύβονται τα σχόλια που επιθυμούμε ή να ορίσουμε μία minimum βαθμολογία έτσι ώστε να εμφανίζονται σχόλια από αυτή τη βαθμολογία και πάνω.

Μπορεί. Μπορούμε να συνδέσουμε οποιονδήποτε εξωτερικό σύνδεσμο επιθυμείτε όπως Facebook, Instagram, κάποιο rent a car ή εστιατόριο που ίσως συνεργάζεστε ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. 

Το Ratestrip μεταφράζεται και μπορεί να εμφανιστεί σε όλες τις γλώσσες που είναι ενσωματωμένες στην ιστοσελίδα σας.

Ratestrip Price Check Widget & Hotel Manager Platform

Είστε έτοιμοι για αύξηση των απευθείας κρατήσεων και μεγιστοποίηση
του κέρδους σας; Η Abouthotelier σας περιμένει! Γίνετε μέλος της ομάδας
μας σήμερα και ενισχύστε τη διαδικτυακή σας εικόνα!