All in one Hotel Manager Platform για ξενοδόχους

Το Νο1 εργαλείο metasearch για ξενοδοχεία που ενισχύει τα direct booking σας! Γνωρίστε τη σύγχρονη Hotel Manager Platform και το εργαλείο σύγκρισης τιμών Ratestrip Price Check Widget και αποκτήστε πλήρη έλεγχο του ξενοδοχείου σας.

Μεγιστοποιήστε τις Άμεσες Κρατήσεις σας. Ο ιστότοπος του ξενοδοχείου σας αξίζει να είναι το πιο κερδοφόρο κανάλι σας!

Ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα του ξενοδοχείου σας; Θέλετε να ενισχύσετε τις απευθείας κρατήσεις σας; Τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο! Το Ratestrip Price Check Widget θα δώσει στους επισκέπτες σας τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται ώστε να ολοκληρώσουν άμεσα την κράτηση τους χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την ιστοσελίδα σας.

Price Check Widget

Με το εργαλείο Price Check Widget oι επισκέπτες συγκρίνουν την official τιμή της ιστοσελίδας σας με τις υπόλοιπες διαθέσιμες online τιμές (OTAs) και βλέπουν ότι η τιμή που προσφέρετε είναι η καλύτερη διαθέσιμη online τιμή για direct booking.

Βαθμολογίες & σχόλια

Πολλοί ταξιδιώτες επισκέπτονται τα ΟΤΑ και metasearch κανάλια για να δουν νέες ή παλαιότερες κριτικές. Με το Ratestrip μπορείτε να εμφανίσετε στην ιστοσελίδα σας κριτικές και βαθμολογίες περιορίζοντας τα αρνητικά αποτελέσματα δίνοντας σαφή και χρήσιμη εικόνα στους επισκέπτες σας.

Price Tracking

Μερικές φορές οι επισκέπτες απλώς περιπλανιούνται χωρίς να είναι πραγματικά έτοιμοι για να κάνουν κράτηση. Με τη λειτουργία Price Tracking (παρακολούθησης τιμών) ενημερώνονται αυτόματα αν η τιμή σας μειώθηκε, ενώ ταυτόχρονα έχετε πρόσβαση στο email τους, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη καμπάνια σας.

Εξατομικευμένα Web Notifications

Δημιουργήστε δυναμικά notifications επιλέγοντας μέσα από ένα μεγάλο εύρος έτοιμων σχεδιαστικών που σας παρέχει η πλατφόρμα μας. Εμφανίστε με έξυπνο τρόπο και σε κομβικά σημεία της ιστοσελίδας σας τις πληροφορίες που θέλετε να δουν οι επισκέπτες.

Parity Alerts & Reports

Το κλειδί για υψηλότερα έσοδα στο ξενοδοχείο σας είναι η παρακολούθηση τιμών των OTAs. Με την υπηρεσία Parity Alerts & Reports ενημερώνεστε όταν ένα κανάλι πουλάει φθηνότερα από εσάς, έτσι ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο.

Live Chat

Το chatting έχει πολύ σημαντική επιρροή στην εμπειρία του χρήστη. Ενεργοποιήστε το Live Chat στη σελίδα σας για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με τους πελάτες σας! Δημιουργήστε διαφορετικούς operators (χρήστες), δείτε το ιστορικό των επισκεπτών σας και συγκεντρώστε όλες τις προσωπικές τους πληροφορίες.

MessengerBot

Συνδέστε το Ratestrip με το MessengerChabot (Facebook Messenger) για να επικοινωνείτε με τους επισκέπτες σας οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, όπου και αν βρίσκεστε. Προωθήστε έξυπνα προσφορές και υπηρεσίες, βελτιώστε τη σχέση μαζί τους και δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται.

Έξυπνα pop up & exit pop up

Εμφανίστε στην ιστοσελίδα σας έξυπνα - μοντέρνα pop ups ή exit messages επιλέγοντας ανάμεσα σε δυναμικά, έτοιμα templates που υπάρχουν στην πλατφόρμα. Επιπλέον, μπορείτε να παρουσιάστε στην ιστοσελίδα σας πρόσφορες που έχετε ορίσει στη μηχανή κράτησης που χρησιμοποιείτε.

Booking Engine Offers

Ενσωματώστε στην ιστοσελίδα σας τις προσφορές που υπάρχουν διαθέσιμες στη μηχανή κράτησης. Προωθήστε έτσι τις προσφορές σας ακόμα και στους επισκέπτες που ίσως δεν έφταναν στη σελίδα αυτή.

Vouchers & Gift Cards

Τα Digital e-Vouchers είναι η αγορά δωματίων / υπηρεσιών χωρίς την ανάγκη δεσμευτικών ημερομηνιών. Τα κουπόνια εκδίδονται σύμφωνα με την αναγραφόμενη τιμή, ενώ η αξία τους είναι συνήθως μεγαλύτερη δίνοντας πλεονέκτημα στον ταξιδιώτη. Είναι επίσης το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας!

Παροχές & υπηρεσίες

Δείξτε στους επισκέπτες σας τι παροχές προσφέρετε για όσους κάνουν απευθείας κράτηση. Δωρεάν καλάθι με φρούτα κατά την άφιξη, online check in, free transfer, happy hour ή έκπτωση σε παροχές είναι υπηρεσίες που θα προσέλκυαν κάθε επισκέπτη.

Google Map Close Points

Προσθέστε τα κοντινότερα σημεία ενδιαφέροντος γύρω από το ξενοδοχείο σας. Εστιατόρια, bar, καφετέριες, μουσεία και τράπεζες είναι κάποια από τα σημεία που οι επισκέπτες θέλουν να γνωρίζουν που βρίσκονται. Δώστε τους αυτή τη διευκόλυνση μέσα από την ιστοσελίδα σας.

Σύνδεση με Blog

Εμφανίστε με έξυπνο τρόπο τα τελευταία νέα του ξενοδοχείου και της περιοχής σας. Το Ratestrip συνδέεται με το blog που έχετε στο site σας και τα τελευταία άρθρα που δημοσιεύτηκαν για να βλέπουν οι επισκέπτες σας πρώτοι τι καινούριο συμβαίνει.

Conversion & User experience Targeting

Κάθε χρήστης είναι διαφορετικός, η σελίδα σας όμως θα πρέπει να απευθύνεται σε όλους. Με στοχευμένες κινήσεις μπορείτε να πετύχετε το conversion rate που επιθυμείτε.

Hospitality Personalization

Tα έξυπνα εργαλεία του Ratestrip προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες του ξενοδοχείου σας έτσι ώστε να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

SEO/PPC Competitive Research

Αριθμοί, το μοναδικό που μετράει! Η Abouthotelier προσφέρει το καλύτερο λογισμικό SEO με πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και ενέργεια.

Business Inteligence

Ο σωστός έλεγχος είναι το παν! Από την παρακολούθηση των ανταγωνιστικών καναλιών μέχρι την απόδοση του εργαλείου, τίποτα δεν πρέπει να μένει στην τύχη του.

Ratestrip Price Check Widget & Hotel Manager Platform

Είστε έτοιμοι για αύξηση των απευθείας κρατήσεων και μεγιστοποίηση
του κέρδους σας; Η Abouthotelier σας περιμένει! Γίνετε μέλος της ομάδας
μας σήμερα και ενισχύστε τη διαδικτυακή σας εικόνα!