Με φόντο την αύξηση στις απευθείας κρατήσεις του καταλύματος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοσιεύσουμε τη δυνατή συνεργασία μας με το Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική.

 


 

Πρόκειται για μία multi – property συνεργασία για το RateStrip Price Check Widget με στόχο την ενίσχυση της φιλικής-προς-τον-χρήστη εικόνας της ιστοσελίδας του brand. Το Porto Carras Resort είναι υψηλών προδιαγραφών, με διακρίσεις που το αποδεικνύουν – η μεγαλύτερη επιβράβευση του βέβαια, είναι η εμπιστοσύνη των επισκεπτών του. Την εμπιστοσύνη αυτή την ευχαριστεί – προσφέροντας μεταξύ άλλων μοναδικές προσφορές στις απευθείας κρατήσεις καθώς και σωστή διαδικτυακή παρουσία.

 

 

Σε συνεργασία λοιπόν με την AboutHotelier, προσφέρει με κάθε ασφάλεια στον επισκέπτη τη δυνατότητα να βρίσκει άμεσα και εύκολα τις τιμές που του προσφέρει, αυξάνοντας έτσι τις απευθείας κρατήσεις κατά ένα σημαντικό ποσοστό. Έξυπνα και ειλικρινά.

 

 

Εμείς, δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε το Porto Carras Grand Resort για την εμπιστοσύνη – και του ευχόμαστε να φτάσει στην κορυφή.