Nέες αλλαγές που φέρνει το νέο update της εφαρμογής Price Check Widget “Ratestrip”.

rate comparison tool - Ratestrip.com

Νέα μεγάλη αναβάθμιση της πλατφόρμας Hotel Manager με αρκετές νέες λειτουργίες ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα με πληθώρα νέων λειτουργιών, διορθώσεις και νέα χαρακτηριστικά.


Ποια είναι όμως τα σημαντικά χαρακτηριστικά που φέρνει η νέα αναβάθμιση της Hotel Manager Πλατφόρμας?


Παραδοσιακά, τέτοιου είδους αναβαθμίσεις αποτελούν μικρές διορθώσεις σφαλμάτων και ταχύτητας του λειτουργικού. Η Abouthotelier.com στην εφαρμογή ratestrip, εισάγει νέες λειτουργίες και αποτελεί ουσιαστικά μια μίνι εξέλιξη του Price check widget(real time Otas price & Booking engine on website) που τρέχει σε αρκετά πλέον ξενοδοχεία.


Εμφάνιση σχολίων & βαθμολογίας καταλύματος

Η νέα λειτουργία αναλύει τον αριθμο σχολίων που έχει το κάθε κατάλυμα απο Booking.com & Trip Advisor, εμφανίζοντας την συνολική βαθμολογία που έχουν δώσει οι επισκέπτες. Πατώντας επάνω στο συγκεκριμένο πεδίο οι χρήστες, βλέπουν αναλυτικά την βαθμολογία στο σύνολο υπηρεσιών που έχουν λάβει οι πελάτες απο το κατάλυμα.

Λειτουργία γρήγορης επικοινωνίας μέσω έξυπνης “Email Contact Form’

Η δυνατότητα γρήγορης επικοινωνίας, έρχεται να συμπληρώσει την  απευθείας προσέγγισης των πιθανών πελατών απο την ιστοσελίδα σας μέσω email: Στην ουσία ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να ρωτήσει, να προτείνει ή να στείλει ανάλογο feedback, μέσω του widget απο μια φιλική προς τον επισκέπτη, έξυπνη φόρμα επικοινωνίας.
Το κατάλυμα θα μπορεί μέσω της Hotel Manager πλατφόρμας να διαχειριστεί όλες τις ερωτήσεις πελατών, να απαντήσει απευθείας, να ανοίξει ticket ή να παραμετροποιήσει την φόρμα επικοινωνίας όπως ταιριάζει στην εικόνα του. Το σημαντικό είναι ότι θα μπορεί να έχει συγκεντρωτικά όλα τα email απο πραγματικό ενδιαφέρον εν δυνάμει πελατών που αφορούν “κρατήσεις” και έτσι θα κρατάει ένα αυτόματο guest history πελατολογίου – σημειώσεων, το οποίο δεν θα χάνεται μέσα στην γενική αλληλογραφία του, αλλά θα έχει ειδικά φίλτρα κατηγοροιοποίησης ανά περίοδο.

Σύνδεση εφαρμογής “Messenger Facebook” στο widget

Η εφαρμογή Messenger συνδέεται απευθείας στην ιστοσελίδα  μέσω του Price check widget και παρέχει την δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, να μοιραστούν απευθείας απο την σελίδα σας μέσω του “messenger live chatbot”, οποιαδήποτε επιθυμία – ερώτηση ή ενδιαφέρον εκφράσουν.
Το κατάλυμα θα λαμβάνει τα μηνύματα απευθείας στην Hotel manager Platform ή στην σελίδα που διατηρεί στο Facebook και θα μπορεί μέσω ενός κεντρικού Chatbot room, να διαχειρίζεται ταυτόχρονα απαντήσεις σε όσα Facebook pages καταλυμάτων διαθέτει (channel manager pages), να απαντά και να κατηγοροιοποιεί τους πελάτες του μέσω ειδικών λιστών, να συγκεντρώνει ξεχωριστά δεδομένα απο όσους έχουν προσεγγίσει το κατάλυμα μέσω ιστοσελίδας και να υποστηρίζει με ειδικά εργαλεία marketing το πελατολόγιο του καταλύματος μέσω του Messenger Chatbot.

Click to Call by Abouthotelier στο widget του price check ή στο footer της σελίδας σας

Το Click to call αυξάνει τις πωλήσεις, βελτιώνει την ικανοποίηση του πελάτη και μειώνει το ποσοστό εγκατάλειψης από την ιστοσελίδα σας.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να ζητήσουν δωρεάν callback και να μιλήσουν απευθείας με εκπρόσωπο του καταλύματος σας.
Με την συγκεκριμένη λειτουργία μπορείτε να μετατρέψτε την κίνηση της ιστοσελίδας σας σε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία. Δίνετε την δυνατότητα στους πελάτες σας να μιλούν δωρεάν μαζί σας.

Σημαντικά οφέλη:
Μειώση του φόρτου εργασίας στο τηλεφωνικό σας κέντρο
Βελτίωση στην Εξυπηρέτηση των Πελατών
Μειώσηε  Εγκατάλειψης απο την ιστοσελίδα σας

Auto Campaign Offer (Αυτοματοποιημένη στρατηγική προσφοράς)

Η νέα λειτουργία των αυτοματοποιημένων προσφορών, σας επιτρέπει να ορίσετε αυτόματα προσφορές για την εμφάνιση διαφημίσεων σε συγκεκριμένες περιόδους ή ημέρες (πχ..facilities, packages, κτλ) ώστε να αποφέρουν κλικ ή μετατροπές επισκεπτών σε απευθείας κρατήσεις.Η στρατηγική προσφοράς έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθήσει τους επισκέπτες σας να βρουν τις ίδιες ή διαφορετικές υπηρεσίες που προσφέρει το κατάλυμα σας ανά ημέρα ή περίοδο.

Διάφοροι τύποι αυτοματοποιημένων  προσφορών μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κλικ, τις μετατροπές ή την αξία μετατροπής.

Δυναμική εμφάνιση του price check widget στην μηχανή κρατήσεων.

Νέα αυτόματη διαμόρφωση του price check widget, στην μηχανή κρατήσεων του καταλύματος σας. Μπορείτε να εμφανίσετε όσα πεδία χρειάζεστε, να επεξεργαστείτε τα options της πλατφόρμας με ειδικές on-off λειτουργίες και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην Direct κράτηση.

Σύντομα θα δείτε ακόμα σημαντικότερες προσθήκες στο πρόγραμμα που θα αυξήσουν πολύ περισσότερο την παραγωγικότητα σας.